Основна делатност компаније Jet Direct, са филијалама у Босни и Херцеговини и Црној Гори, јесте увоз и продаја материјала и опреме за дигиталну штампу великог формата, као и ПОП и ПОС промо опреме (дисплеја).

Као акредитовани партнер компаније Canon, Jet Direct на сајму Графима 2022. ексклузивно излаже хај-енд модел УВ принтера великог формата – Canon Colorado 1650, са додатно унапређеном УВ-Гел технологијом. Уређај је далеко најбржи принтер у класи; има могућност мат и сјајног отиска у истом пролазу, као и постизање ефекта парцијалног лакирања уз помоћ FLX-Finish опције; до сада невиђен ниво аутоматизације; јединствен и широк спектар апликација; потпуна нешкодљивост УВ Гел боја за људе и окружење; изузетан квалитет и отпорност отиска на механичке и временске утицаје; висококвалитетна конструкција принтера омогућава максималну поузданост и у условима екстремне тј. континуиране вишесменске експлоатације.

Jet Direct у сарадњи са партнерима представља још два типа принтера: StormJet SJ-7160TS – високо-продуктивни еко-солвентни принтер ширине 1,60м, и Fedar DTF total solution принтере у различитим димензијама.