U nedelju 18. novembra, u organizaciji Kinološkog saveza Srbije, održaće se 63. po redu Međunarodna izložba pasa svih rasa, jesenji CACIB, koji označava kraj ovogodišnje kinološke sezone.

Kao i na svakoj izložbi, i na ovoj će se za titulu najlepšeg psa takmičiti više od 1.000 pasa u 10 FCI grupa, iz preko 30 zemalja učesnica. Njih će ocenjivati eminentne kinološke sudije iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, BiH, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Bugarske, Italije, Estonije, Holandije, Portugala, Španije i Kine.

U okviru manifestacije održava se Agility Show – sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa, kao i Junior Handling – izbor za najboljeg mladog vodiča psa. Na kraju manifestacije u centralnom ringu održava se Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe, što je svakako i najatraktivniji deo manifestacije.

U okviru izlagačkog dela manifestacije prijavljen je rekordan broj izlagača! Preko 20 proizvođača i uvoznika hrane, opreme, kozmetičkih preparata, lekova i aksesoara za pse predstaviće svoje proizvode u izlagačkom prostoru hale 1.

Dobrodošli na još jedan CACIB!