Nedelja, 17. novembra 2019. godine, i hale 1 i 4 Beogradskog sajma rezervisani su za jesenji, 65. CACIB, Međunarodnu izložbu pasa svih rasa (Belgrade International Dog Show) u organizaciji Kinološkog saveza Srbije.

Katalog ovojesenje izložbe zaključen je sa brojem od 1114 pasa svih rasa koji će se takmičiti za titulu najlepšeg. Njih 1100 nalazi se u 10 FCI grupa, a 14 ih je van FCI. Psi dolaze iz preko 30 zemalja, a ocenjivaće ih dvadesetak kinoloških sudija iz petnaestak zemalja.

Po broju prijavljenih „učesnika“ dominiraju nemački ovčari (30), dobermani – crni s paležom (37), argentinski psi (18), rotvajleri (33), buldozi (21), kane korso (50), šarplaninci (20), srednjeazijski ovčari (19), džek rasel terijeri (22), američki stafordski terijeri (53), nemački patuljasti špicevi (19), akite (17), američke akite (18), labrador retriveri (31), romanjolski psi za vodu (17), kovrdžavi bišoni (18), francuski buldozi (29), bostonski terijeri (19) itd.

U okviru manifestacije održava se Agility Show – sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa, kao i Junior Handling – izbor za najboljeg mladog vodiča psa. Na kraju manifestacije u centralnom ringu održava se Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe, što je obično i najatraktivniji deo manifestacije.

CACIB je prilika i za proizvođače i uvoznike hrane, opreme, kozmetičkih preparata, lekova i aksesoara za pse, a svoje proizvode oni predstavljaju u izlagačkom prostoru hale 1.

CACIB SE, inače, u organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije, na Beogradskom sajmu održava dva puta godišnje. Onaj prolećni označava početak, a jesenji kraj kinološke sezone u našoj zemlji.