INVEKO COATING DOO je generalni zastupnik i ovlašćeni serviser renomiranog švajcarskog proizvođača opreme za elektrostatsko nanošenje praha „Gema Switzerland GmbH“ za teritoriju Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije i Makedonije.

Najprodavaniji i najpopularniji uređaj na našem tržištu je OptiFlex2 B, čija je osnovna prednost brza izmena boja. Poseduje vibrirajuće postolje i usisnu cev, pomoću kojih se prah uzima direktno iz ambalaže proizvođača. Vreme promene boje je manje od 60 sekundi! Postoji opcija ugradnje PowerClean seta koji vreme promene boje smanjuje na 35 sekundi!

Inveko Coating doo

OptiFlex2 F je uređaj namenjen za duži rad-seriju jednom bojom. Poseduje rezervoar za boju zapremine 50 l i fluidizira se celokupna količina praha. Prilikom promene boje potrebno je rezervoar ručno isprazniti, očistiti I spremiti za rad sa drugom bojom.

OptiFlex2 L je uređaj namenjen za manje serije i poseduje rezervoar za boju, zapremine 5 l. Uređaj je gotovo isti kao uređaj OptiFlex2 F, a jedina razlika je u veličini spremnika za prah. Kao i kod F uređaja i ovde se fluidizira celokupna količina praha, a prilikom promene boje potrebno je rezervoar ručno isprazniti, očistiti i spremiti za rad sa drugom bojom.