INVEKO COATING DOO је генерални заступник и овлашћени сервисер реномираног швајцарског произвођача опреме за електростатско наношење праха „Gema Switzerland GmbH“ за територију Србије, Црне Горе, Косова, Албаније и Македоније.

Најпродаванији и најпопуларнији уређај на нашем тржишту је OptiFlex2 B, чија је основна предност брза измена боја. Поседује вибрирајуће постоље и усисну цев, помоћу којих се прах узима директно из амбалаже произвођача. Време промене боје је мање од 60 секунди! Постоји опција уградње PowerClean сета који време промене боје смањује на 35 секунди!

OptiFlex2 F је уређај намењен за дужи рад-серију једном бојом. Поседује резервоар за боју запремине 50 л и флуидизира се целокупна количина праха. Приликом промене боје потребно је резервоар ручно испразнити, очистити И спремити за рад са другом бојом.

OptiFlex2 L је уређај намењен за мање серије и поседује резервоар за боју, запремине 5 л. Уређај је готово исти као уређај OptiFlex2 F, а једина разлика је у величини спремника за прах. Као и код Ф уређаја и овде се флуидизира целокупна количина праха, а приликом промене боје потребно је резервоар ручно испразнити, очистити и спремити за рад са другом бојом.