EXOR ETI d.o.o. Beograd je deo EXOR grupe, svetskog lidera u oblasti industrijske automatizacije, energetike, saobraćaja i građevinarstva, sa stotinama projekata na globalnom tržištu, i već tradicionalni učesnik Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća.

Na štandu 1322 u hali 1 Beogradskog sajma predstaviće:

  • Profesionalni softver EPLAN za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije kompanije EPLAN Software & Service GmbH sa akcentom na module Pro Panel za 3D modelovanje razvodnih ormana i Fluid za projektovanje hidrauličkih i pneumatskih sistema,
  • Platformu za automatizaciju Zenon kompanije COPA-DATA iz Austrije. Poseban osvrt biće na prikazu mogućnosti nove verzije “zenon 8.00”, koja je predstavljena u aprilu 2018. godine, i njenoj primeni u prehrambenoj industriji, poljoprivredi i energetici kao i naprednih funkcija i modula – Process Recorder, 3D integracija i GIS.

Na štandu će posetioci svakodnevno moći da se upoznaju i popričaju sa ekspertima ove kompanije i da uživo vide neke od uspešno realizovanih projekata, kao i sve mogućnosti za saradnju, neposredno ili preko njihovih partnera.