EXOR ETI д.о.о. Београд је део EXOR групе, светског лидера у области индустријске аутоматизације, енергетике, саобраћаја и грађевинарства, са стотинама пројеката на глобалном тржишту, и већ традиционални учесник Међународног сајма технике и техничких достигнућа.

На штанду 1322 у хали 1 Београдског сајма представиће:

  • Професионални софтвер EPLAN за пројектовање и израду техничке документације компаније EPLAN Software & Service GmbH са акцентом на модуле Про Панел за 3Д моделовање разводних ормана и Флуид за пројектовање хидрауличких и пнеуматских система,
  • Платформу за аутоматизацију Зенон компаније COPADATA из Аустрије. Посебан осврт биће на приказу могућности нове верзије „зенон 8.00“, која је представљена у априлу 2018. године, и њеној примени у прехрамбеној индустрији, пољопривреди и енергетици као и напредних функција и модула – Process Recorder, 3Д интеграција и ГИС.

На штанду ће посетиоци свакодневно моћи да се упознају и попричају са експертима ове компаније и да уживо виде неке од успешно реализованих пројеката, као и све могућности за сарадњу, непосредно или преко њихових партнера.