E PRIME će na Motopassionu imati uzuzetan izlagački program:

– Novi model električnog bicikla Effecto (novi dizajn, olakšan ram novim aluminijumskim legurama, povećan kapacitet baterije, novi geared motori, kao i sistem za beskontaktno startovanje “KeyLessGo”),

E PRIME Effecto

– Novi model električnog bicikla Effecta (novi dizajn, olakšan ram novim aluminijumskim legurama, povećan kapacitet baterije, novi geared motori, kao i sistem za beskontaktno startovanje “KeyLessGo”),

– Novi model električnog bicikla Effecta Police Edition (električni bicikl namenjen za korišćenje u policiji, vojsci, komunalnoj policiji, agencijama za obezbeđenje i sličnim službama kao ekološko vozilo, kao i vozilo sa kojim se može kretati po urbanim ili pešačkim zonama. Bicikl je opremljen svetlosnom i zvučnom signalizacijom.)

E PRIME Effecta Police Edition

– Novi model električnog bicikla EVO (potpuno novi “entry” model, koji je trenutno u pretprodaji i čiju serijsku proizvodnju očekujemo tokom proleća).

– Prikolica za električni bicikl S Trailer (namenjena za dostavljače hrane, kurirske i slične službe. Pored toga što je potpuno zatvorena, najveća prednost prikolice je što je opremljena solarnim pločama, koje u toku jednog sunčanog dana mogu dopuniti bateriju elektro-bicikla za domet od oko 30 km. Pored toga, prikolicu može da bude opremljena dodatnom baterijom, radi većeg dometa elektro-bicikla).

E PRIME S Trailer

Pored premijera, biće ponovo izložen SDS (Solar Docking Station) namenjen za zaključavanje i solarno punjenje električnih bicikala, kao i prošlogodišnji modeli Effecto i Effecta za koje će biti odobren veliki popust.

Model koji bi svakako trebalo izdvojiti je eXperience, koji od ove sezone, pored manje težine, ima veći izbor opreme, kao i podrazumevani putni računar u boji.