Е ПРИМЕ ће на Motopassion-у имати узузетан излагачки програм:

– Нови модел електричног бицикла Effecto (нови дизајн, олакшан рам новим алуминијумским легурама, повећан капацитет батерије, нови geared мотори, као и систем за бесконтактно стартовање „KeyLessGo“),

– Нови модел електричног бицикла Effecta (нови дизајн, олакшан рам новим алуминијумским легурама, повећан капацитет батерије, нови geared мотори, као и систем за бесконтактно стартовање „KeyLessGo“),

– Нови модел електричног бицикла Effecta Police Edition (електрични бицикл намењен за коришћење у полицији, војсци, комуналној полицији, агенцијама за обезбеђење и сличним службама као еколошко возило, као и возило са којим се може кретати по урбаним или пешачким зонама. Бицикл је опремљен светлосном и звучном сигнализацијом.)

– Нови модел електричног бицикла EVO (потпуно нови „entry“ модел, који је тренутно у претпродаји и чију серијску производњу очекујемо током пролећа).

– Приколица за електрични бицикл S Trailer (намењена за достављаче хране, курирске и сличне службе. Поред тога што је потпуно затворена, највећа предност приколице је што је опремљена соларним плочама, које у току једног сунчаног дана могу допунити батерију електро-бицикла за домет од око 30 км. Поред тога, приколицу може да буде опремљена додатном батеријом, ради већег домета електро-бицикла).

Поред премијера, биће поново изложен SDS (Solar Docking Station) намењен за закључавање и соларно пуњење електричних бицикала, као и прошлогодишњи модели Effecto и Effecta за које ће бити одобрен велики попуст.

Модел који би свакако требало издвојити је eXperience, који од ове сезоне, поред мање тежине, има већи избор опреме, као и подразумевани путни рачунар у боји.