Total Future Gaming Belgrade, poslovni sajam posvećen igrama na sreću, održava se 24. i 25. maja na Beogradskom sajmu. Ovogodišnja manifestacija je deveta po redu, a organizator je Multi Solution Consult.

Igre na sreću već godinama pripadaju rastućem tržištu, zbog čega organizatori manifestacije nosiocima ovog biznisa svake godine predstavljaju svetske novine i omogućuju im da „idu u korak“ sa svetskim trendovima, da upoznaju i obezbede najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz ove oblasti.

Total Future Gaming Belgrade postala je najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja organizatora igara na sreću, ali i svih pasioniranih igrača.

Udruženje priređivača igara na sreću

Jedan od tradicionalnih učesnika manifestacije je i UPIS – Udruženje priređivača igara na sreću. „Moguće je prekinuti“ parola je pod kojom je UPIS na ovogodišnjem sajmu predstavio program prevencije zavisnosti od igara na sreću. Reč je o programu koji Udruženje duže od pet godina uspešno realizuje u saradnji sa Specijalnom bolnicom za bolesti zavisnosti iz Drajzerove ulice u Beogradu. Projekat prevencije uvažavaju i stručnjaci van granica naše zemlje.