Beogradski sajam dobio od Medija centra „Odbrana“ plaketu za saradnju u 2019. godini

Dan Medija centra „Odbrana“ i 141. godina vojne štampe u Srbiji obeleženi su svečanošću u beogradskom Domu Vojske Srbije, kojoj su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković i brojni drugi gosti iz svih sfera javnog života.

Tradicionalno priznanje za saradnika godine – Plaketa Ministarstva odbrane, dodeljena je Beogradskom sajmu. Beogradski sajam je plaketu Medija centra „Odbrana“ dobio za saradnju na realizaciji nastupa Medija centra na Beogradskom sajmu knjiga, kao i na sajmu NVO PARTNER. Ovo priznanje pomoćniku generalnog direktora Beogradskog sajma Miodragu Vuleviću uručio je načelnik Uprave za odnose sa javnošću pukovnik Mihailo Zogović.

Medija centar „Odbrana“ uspešno realizuje poverenu misiju na novinsko-informativnom i izdavačkom planu, čime značajno doprinosi afirmaciji rezultata rada Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji svoje zavidne rezultate prikazuju na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme PARTNER, koji se održava na Beogradskom sajmu i na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se održavaju na Beogradskom sajmu.

Beogradski sajam dobio od Medija centra „Odbrana“ plaketu za saradnju u 2019. godini