Kompanija AIGO nudi multivendorska IT rešenja za uspostavljanje efikasnog i integrisanog sistema operacija za uspešno poslovanje kompanija, bilo da se radi o tek osnovanom preduzeću ili multinacionalnoj korporaciji. AIGO pruža usluge iz oblasti konsaltinga, dizajna rešenja, implementacije i redovnog servisa za mala, srednja i velika preduzeća.

Za svoju deceniju poslovanja AIGO je postao ozbiljan i kredibilan strateški partner IT vendora i već godinama uspešno sarađuje sa renomiranim kompanijama kao što su Xerox, Canon, Epson, HP, Dell, Lexmark, Lenovo i mnogi drugi. Zauzima mesto lidera u printing poslovanju, od servisa, preko dostave, stručnih konsultacija, do operativne komunikacije na dnevnom nivou.

Xerox Versant

AIGO ima tri regionalna servisna centra i preko 40 servisnih partnera. Uz to, isporuka robe se realizuje dan za dan na teritoriji Srbije, čime se Aigo dodatno ističe i pozicionira kao jedinstveni, vodeći sistem integrator u Srbiji.

Posetiocima Grafime 2019. AIGO će predstaviti neke od najnovijih modela štampača iz Xeroxovog i Canonovog programa produkcione štampe. U pitanju su Xerox Versant 180 i Xerox Iridesse, Canon Mozart, Canon ImagePress 710 i Canon Ploter Pro 4000. Posetioci će imati priliku i da od kompanijskog ekspertskog tima dobiju sve informacije i konsultacije vezane za izložene modele štamparskih mašina.

Xerox Iridesse