Компанија АИГО нуди мултивендорска ИТ решења за успостављање ефикасног и интегрисаног система операција за успешно пословање компанија, било да се ради о тек основаном предузећу или мултинационалној корпорацији. AIGO пружа услуге из области консалтинга, дизајна решења, имплементације и редовног сервиса за мала, средња и велика предузећа.

За своју деценију пословања АИГО је постао озбиљан и кредибилан стратешки партнер ИТ вендора и већ годинама успешно сарађује са реномираним компанијама као што су Xerox, Canon, Epson, HP, Dell, Lexmark, Lenovo и многи други. Заузима место лидера у принтинг пословању, од сервиса, преко доставе, стручних консултација, до оперативне комуникације на дневном нивоу.

Xerox Versant

АИГО има три регионална сервисна центра и преко 40 сервисних партнера. Уз то, испорука робе се реализује дан за дан на територији Србије, чиме се Аиго додатно истиче и позиционира као јединствени, водећи систем интегратор у Србији.

Посетиоцима Графиме 2019. АИГО ће представити неке од најновијих модела штампача из Xerox-овог и Canon-овог програма продукционе штампе. У питању су Xerox Versant 180 и Xerox Iridesse, Canon Mozart, Canon ImagePress 710 и Canon Ploter Pro 4000. Посетиоци ће имати прилику и да од компанијског експертског тима добију све информације и консултације везане за изложене моделе штампарских машина.

Xerox Iridesse