Kompanija Tuplex SRB d.o.o. član je Tuplex grupacije sa sedištem u Poljskoj, renomiranog evropskog distributera materijala u oblasti građevine, reklamne industrije i štampe velikog formata. Sa predstavništvima u 10 zemalja srednje i istočne Evrope i preko 50 distributivnih centara, Tuplex grupacija predstavlja jednu od najprepoznatljivijih i najprestižnijih kompanija u branši.

Sa preko 30 zaposlenih u tri poslovnice, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Tuplex SRB d.o.o. je u mogućnosti da isprati apsolutno sve potrebe koje diktira tržište i istovremeno da bude pravi strateški partner.

U standardnoj ponudi kompanije Tuplex SRB su akrilne i polikarbonatne ploče, penasti PVC forex, karton pena, polipropilenske, polietilenske, HIPS i ABS ploče, aluminijumski kompozitni paneli – alubond, HPL kompakt ploče, fiber cement, rockpanel, granitna fasadna keramika, PVC platna – cirade za kamionske pokrivke, baneri za štampu, folije za štampu, folije u boji i mnogi drugi. Za sve pločaste materijale iz naše ponude nudimo uslužno sečenje na CNC i laserskim mašinama poslednje generacije.

U svom portfoliju može se pohvaliti saradnjom sa najvećim svetskim brendovima od kojih su Altuglas, Plexiglas Roehm, Makrolon, Avery Dennison, Kemica, Kronospan, Rockpanel, Coverlam by Grespania, Cembrit, Rowmark, Crown Norge, Stadur, Nudec samo neka od imena koja svoju budućnost i poslovanje u Srbiji grade zajedno sa Tuplexom.