Preduzeće TRITON OIL DOO osnovano je 2003. godine i od tada uspešno posluje u oblasti distribucije maziva i pružanja tehničke podrške kupcima.

U prvim godinama rada, kao ovlašćenom Shell distributeru, poslovanje je bilo bazirano isključivo na programu Shell maziva. Tokom godina razvoja, Triton oil je postao ovlašćeni distributer kompanija MOL, Houghton, Repsol i QualiChem.

Kompanija sve svoje resurse ulaže u usluge na najvišem mogućem nivou, isporučujući originalne proizvode vrhunskog kvaliteta koji ispunjavaju zahteve kupaca, a u skladu sa zakonskim normama. O izvrsnosti i pouzdanosti kompanije dodatno govore sertifikati ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, Zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti, Excellent SME Serbia i drugi.

Triton Oil

Triton Oil na ovogodišnjem Sajmu tehnike predstavlja proizvode kompanije QualiChem, koja donosi inovativna ekspertska rešenja u oblasti sredstava za obradu metala. QualiChem je danas jedna od kompanija sa najbržim rastom i razvojem u oblasti proizvodnje sredstava za obradu metala.

Proizvodni program kompanije QualiChem obuhvata: emulgujuća i vodorastvorna sredstva za rezanje i brušenje; čista ulja za rezanje; sredstva za čišćenje i odmašćivanje; sredstva za privremenu zaštitu od korozije; sredstva za obradu deformacijom; aditive i specijalne fluide.

QualiChem sredstva za obradu metala ruše paradigme tradicionalne tehnologije. Inovativne formulacije SHP prate razvoj mašinske tehnike, povećavaju produktivnost, smanjuju troškove proizvodnje i bezbednije su za korisnike.