TELEOPTIK – GASNA OPREMA DOO iz Zemuna lider je u proizvodnji opreme za gasno zavarivanje i rezanje i jedini je proizvođač kompletne opreme u ovom delu Evrope.

Teleoptik - Gasna oprema
Njihova oprema je prisutna u svim privrednim i industrijskim granama, od rudarstva, energetike i brodogradnje, preko održavanja infrastrukture do prehrambene industrije.

Na svom štandu broj 1317, u hali 1 Beogradskog sajma, kompanija će predstaviti deo proizvodnog programa opreme za gasno zavarivanje i rezanje, počevši od mlaznica, plamenika, gorionika, regulacionih ventila, garnitura za gasno zavarivanje i rezanje do prateće opreme.

Ovogodišnji noviteti su gasni sabirnici i regulacioni ventil tip 311.60M, razvijeni ove godine. Gasni sabirnici (tip 311.60-1, 311.60-2, 311.60-3) našli su primenu kod korisnika koji zahtevaju kontinuirano snabdevanje gasom iz više boca, kako ne bi dolazilo do prekidanja tehnološkog procesa.

Pored toga, kompanija nudi i kompletne sisteme za brzo, efikasno i sigurno vezivanje najrazličitijih materijala za skoro sva područja primene.