Tehnogama je kompanija koja se bavi prodajom, održavanjem, servisiranjem i remontom kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Pored održavanja kompresora iz sopstvenog uvoza (Boge, Abac i Ceccato), Tehnogama se bavi servisiranjem i svih drugih brendova kompresora prisutnih na tržištu Srbije.

Pored promptne servisno-tehničke podrške, za svoje klijente obezbeđuje i mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme u slučaju nužde, tako da uvek mogu računati na kontinuitet u svom poslovanju.

Prodajni program čine vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh, rezervne kompresorske glave, filtracija i sušači komprimovanog vazduha, generatori azota i kiseonika, standardna kompresorska oprema i oprema za visoki pritisak. Pored kompresorske tehnike, prodajni program čine i rashladni čileri za procesno hlađenje u industriji, kao i sav prateći materijal, kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i dr.

Tehnogama

Prodajni portfolio Tehnogame čine: vijčani i klipni kompresori za vazduh Boge Kompressoren (Nemačka), vijčani i klipni vazdušni kompresori marke Boge za zahtevne industrijske sisteme; klipni i vijčani kompresori za vazduh Abac (Italija), za manje zahtevne potrošače; vijčani kompresori za vazduh Ceccato (Italija); industrijski čiler MTA (Italija), rashladne snage od 1,4 do 1718 kW. Kompanija je ekskluzivni predstavnik slovenačkog proizvođača opreme za tretman komprimovanog vazduha Omega Air, čiji asortiman čine linijska filtracija za zadovoljenje zahteva svih grana industrije, rashladni i adsorpcijski sušači vazduha, drenažeri kondenzata, odvajači ulja iz kondenzata i druga prateća oprema, kao i generatori azota i kiseonika. U ponudi Tehnogame se nalaze i filteri i rezervni delovi za redovno održavanje svih brendova kompresora (Atlas Copco, Kaeser, Compair, Denver Gardner, Ceccato, Mark, Fini, Fiac, itd.)

Kao lider na polju kompresorske tehnike, Tehnogama će na 62. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, posetiocima predstaviti napredna tehnološka rešenja na polju kompresorske tehnike.

Za sve industrijske aplikacije komprimovanog vazduha, poseban akcenat je stavljen na postizanje maksimalne energetske efikasnosti i pouzdanosti opreme, kao i na ostvarivanje uštede u proizvodnji i tretmanu komprimovanog vazduha.