Kompanija STEVČEVIĆ CO nastavlja tradiciju praćenja trendova vezanih za bezbednost u saobraćaju kao i predstavljanje inovacija na Sajmu automobila.

Na ovogodišnjem sajmu Stevcevic Co premijerno predstavlja:

– Mobilni droga test aparat. Aparat omogućava da se na licu mesta utvrdi prisustvo psihoaktivnih supstanci u uzorku (pljuvačka). Ovakvom inovativnom metodom omogućeno je da se u periodu od maksimalno pet minuta dobije rezultat te da se na brz, efikasan i pouzdan način dobije informacija da li je vozač pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Aparat vrši testiranje na 16 psihoaktivnih supstanci.

– Novi tip alkometra sa aktivnim i pasivnim modom i novim softverom. Ovaj aparat značajno ubrzava testiranje.

– Novi taksimetar (model u skladu sa novim pravilnikom i novim standardima EC).

Tacho Drive Timer, uređaj koji olakšava vozačima kamiona kretanje u okviru 1 minuta.

Tahomatt Yellow Full softver za obradu podataka iz digitalnih i analognih tahografa u skladu sa regulativama AETR/561, Anex 1b.

– MDVR – Mobilni video nadzor za vozila, koji Stevcevic CO na DDOR BG CAR SHOW 06 predstavlja premijerno. MDVR omogućava sliku u realnom vremenu iz vozila, praćenje lokacije vozila, instalaciju panic tastera, snimanje dešavanja iz vozila na mobilni hard disk. (Kupovinom određenih svetlosnih konzola tokom trajanja sajma kompanija poklanja MDVR).

Deo obimne sajamske ponude su i najnoviji modeli svetlosno-zvučne signalizacije:

Kamere za vožnju unazad (kamera + monitor), kоје omogućavaju da vozač u svakom trenutku zna šta se dešava iza ili oko vozila prilikom kretanja unazad. Veoma značajno za vozila gde je ograničena preglednost, snimanje u dnevnom i noćnom režimu rada.

Back up alarm za kretanje unazad. Upozorava na približavanje vozila koje se kreće unazad.

– Novi Back up alarm namenjen rudnicima, kamenolomima, radnim mašinama. Аlarm је zaštićen specijalnim membranama koje štite od prašine i blata, sa doživotnom garancijom.

Sajamsku postavku čini i nova generacija rezervnih delova za nove kamione, te Webasto grejači za teretna i komercijalna vozila.