Na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava tradicionalno se predstavljaju ugledne intutucije za učenje i usavršavanje stranih jezika.

Aktuelne programe za različite nivoe znanja za posetioce ove godine ove godine, između ostalih, predstavljaju jezički centri Queen Victoria Education and Translations i Merryland.

Queen Victoria Education and Translations

Queen Victoria Education and Translations, jedinstveni ispitni i pripremni jezički centar u Beogradu, svim polaznicima, bilo da su pravna ili fizička lica, nudi vrhunska jezička rešenja skrojena prema specifičnim zahtevima i potrebama, koja se savršeno uklapaju u dnevni raspored. U ponudi imaju: opšte kurseve engleskog jezika, konverzacijske i specijalizovane kurseve za različite profesije, onlajn nastavu, kao i individualne i grupne programe priprema za međunarodne ispite – IELTS, TOEFL, Kembridž ispite, SAT, ACT, OET, PTE, GMAT, GRE, Bocconi test. Posebno popularan segment je program kurseva i tematskih radionica poslovnog engleskog jezika Hellosuccess i kursa srpskog jezika za strance.

Merryland je specijalizovana škola za učenje engleskog i nemačkog jezika koja svojim polaznicima nudi opšte, konverzacione kao i pripremu za međunarodno priznate ispite.