SKIJALIŠTA SRBIJE kao i svake godine tradicionalno nastupaju na sajmu Expozim, na kom prodaju ski-karte sa popustom od 10 posto.

Tokom trajanja sajma ljubitelji skijanja će imati prilike da se na štandu Skijališta Srbije upoznaju sa brojnim novinama koje ih ove sezone očekuju u ski-centrima. Na Kopaoniku je za ovu sezonu otvorena višeetažna garaža sa više od 350 parking mesta i ona će u najvećoj meri rešiti problem parkiranja, koje je bio gorući problem ovog turističkog mesta. Pored garaže, u ski-centru Kopaonik izgrađena je staza na lokaciji Krčmar, a ugovorena je izgradnja i ubrzano se završavaju četiri nove staze na lokacijama Karaman greben, Pančić-Duboka i Duboka 2. U saradnji sa opštinom Raška, napravljen je parking na području Sunčane doline, gde će biti na raspolaganju 124 parking mesta za putnička vozila i 5 parking mesta za autobuse. Takođe, sa opštinom Raška smo izmestili ski-lift Ledenice na lokaciju Treska, uz koju je izgrađena nova staza.

Tornik će ove zime konačno imati novu stazu, u dužini od dva kilometara, koja će po kategoriji biti plava, namenjena za skijaše za početnike i one samo malo slabijem umećem, što je nedostajalo ovom centru. I ova staza, kao i sve u ski-centru, biće pokrivena sistemom za veštačko osnežavanje. Vezni ski-putevi u ovom skijalištu će biti prošireni i osneženi za ovu sezonu.

Skijališta Srbije će za goste koji budu u ski centar dolazili gondolom, izgraditi novi poligon sa pokretnom trakom na samom vrhu Tornika za obuku dece i skijaša početnika.