SKIJALIŠTA CRNE GORE su privredno društvo osnovano za upravljanje novim skijalištima: „Kolašin 1600“, koji je već u funkciji, kao i ski-centrima „Cmiljača“, „Žarski“, „Torine“, „Jelovica“, planinskim centrom „Komovi“ i Eko avanturističkim parkom „Komovi“, čija je izgradnja u toku, kao i postojećim ski-centrima kroz njihovu valorizaciju.

Tokom trajanja sajma, ljubitelji snežnih sportova imaće priliku da se na štandu Skijališta Crne Gore upoznaju sa novinama i ponudom koje ih ove sezone očekuju na ski-centru Kolašin 1600.

Ski-centar Kolašin 1600 predstojeće zimske turističke sezone 2019/20. raspolagaće najmodernijom šestosednom žičarom (ugrađeni grejači, wi-fi signal i ozvučenje), 8,5 km skijaških staza, uslugama restorana Troglava 5* kao i uslugama ski-škola i ski-rentala. Tokom cele sezone parking će biti besplatan.

Winter opening na ski-centru Kolašin 1600 će se održati 14.12.2019. godine, a upriličiće ga muzička zvezda Indira Forza (ex Colonia). Tokom sezone održaće se koncerti i drugih regionalnih muzičkih zvezda: Jelene Rozga, Dženana Lončarevića, Željka Samardžića i Lexington benda.