SkiBus je klub rekreativnog skijanja i najveće skijaško udruženje na ovim prostorima. Okuplja veliki deo skijaške populacije Srbije i predstavlja veoma respektabilan faktor domaćeg zimskog sporta.

Aktivnosti udruženja su pretežno fokusirane na popularizaciju zimskih sportova. U tu svrhu, i „za svačiji džep“, organizuju se skijanja u mnogobrojnim svetskim ski-centrima. Tokom prethodnih šest godina rada, SkiBus je postao izuzetno jak skijaški brend u Srbiji i okruženju.

Članovi udruženja pored povoljnih putovanja u preko dvadeset domaćih i svetskih ski-centara u preko sedamdeste ski-aranžmana, od decembra pa sve do jula, imaju na raspolaganju i veliku mrežu popusta koji su i iz sfere ski-sporta i iz ostalih oblasti ponude (kupovina mnogobrojnih proizvoda i usluga). Članovima je takođe na raspolaganju besplatna ski-obuka, ski-testovi, edukacija, učešće na mnogim manifestacijama i aktivnostima, ali i organizovano zajedničko druženje…

Detaljnije o SkiBusu, njegovim aktivnostima, skijaškim putovanjima i ostalim detaljima više na web adresi www.skibus.rs.