Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS

U petak, subotu i nedelju – 12, 13. i 14. oktobra, na Beogradskom sajmu u hali 3 će se održati najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS.

Na manifestaciji će nastupiti više od 80 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije i drugih zemalja regiona.

Organizator manifestacije je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, pokrovitelj Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije,

Posetioci će biti u prilici da se u poznaju sa fitnes trendovima koji su trenutno hit u svetu a koje će svoje premijerno izvođenje u Srbiji upravo na sajmu BELFIS. Najnovije fitnes programe na tri bine prezentovaće najeminentniji prezenteri, renomirana domaća, ali i svetska imena iz sveta fitnesa.

Akcenat ovogodišnjeg sajma BELFIS je na zdravlju, te je u cilju promovisanja zdravih navika i redovnih zdravstvenih pregleda posebno osmišljen tematski deo – MEDICAL CHECK POINT gde posetioci mogu potpuno besplatno da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, zatim tzv. cardio scan koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca. Medical check point je mesto gde možete utvrditi kakav vam je fitnes status, procenat masti, mišića i vode u organizmu, da izmerite statičku ravnotežu tela i neuromišićne funkcije ili da uradite dijagnostiku funkcionalnog statusa lokomotornog sistema.

Radno vreme manifestacije je od 10 do 19h, Cena jednodnevne ulaznice je 250 dinara, a ulaznica za sva tri dana košta 450 dinara. Deca do 12 godina ne plaćaju ulaznicu.

Više informacija na sajtu organizatora