Pored toga što je „Mesto poslovnih susreta“ i „Mesto koje je video ceo svet“, Beogradski sajam je ponovo postao i pravo mesto na kome fakulteti organizuju polaganje prijemnih ispita.

U poslednjoj  nedelji juna budući akademci su u hali 2 polagali prijemni ispit za upis na Elektrotehnički i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Beogradu. Hiljade svršenih srednjoškolaca iz cele Srbije i regiona borili su se za indekse ovih fakulteta, koji su Beogradski sajam izabrali kao lokaciju za polaganje prijemnih upravo zbog velike zainteresovanosti potencijalnih studenata.

Sa Sajma u svet nauke i znanja

 

Pored velikog klimatizovanog prostora, Univerzitetu i pojedinačnim fakultetima Sajam za ovu namenu može, pored hale 2, da ponudi i druge hale. Uz veličinu i dobru cenu, Beogradski sajam je pravi izbor za mesto na kome i ubuduće treba organizovati polaganje prijemnih ispita iz još nekoliko razloga – dobra lokacija i saobraćajna komunikacija sa svim delovima grada, veliki broj parking mesta, dobra preglednost i transparentnost na samom ispitu, obezbeđeno ozvučenje, kao i mogućnost obezbeđivanja osveženja za sve kandidate.