Renault Captur

Na DDOR BG Car Show 07 RENAULT predstavlja potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila, koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi CAPTUR. U pitanju je model koji je na ovdašnje tržište stigao krajem januara, a sada će premijerno biti prikazan široj publici.

Za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije Renault je pripremio posebne verzije i ponude za modele:

Clio Generation TCE 75 po ceni od 10.290 € sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uređajem Media Nav sa navigacijom i klima uređajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 €, kao i na još dodatnih 200 € ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.

Megane Grandcoupe Limited 115 dolazi po ceni od 15.730 €, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uređaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 EUR za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kadjar Intens TCE 140, sa automatskim klima uređajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama, sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20.490 € sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500 € za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault finansiranja, a za ovu godinu je pripremljen kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno se izdvajaju krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

Renault tradicionalno za svoje kupce ima fantastičnu sajamsku ponudu. Za kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila u toku sajamskog meseca, ta ponuda podrazumeva: sajamski bonus u iznosu do 500 € u zavisnosti od modela i 5 godina garancije; bonus do 500 €, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“; bonus do 500 € u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja.