Prepress Print prodaje i servisira sve vrste CTP uređaja za flekso i ofset štampu, doradne i štamparske mašine na teritoriji Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Albanije, Mađarske, Rumunije, Bugarske i Moldavije.

Nova serija CTP sistema sa oznakom DD (Dual Drum) predstavlja jedno od najbržih rešenja za osvetljavanje ploča za ofset štampu. Za štamparije koje štampaju različite vrste poslova novitet su Dual Purpose modeli koji dolaze sa rezolucijama 1200, 1500 i 2400dpi, što omogućava osvetljavanje ploča i za novinsku i za komercijalnu štampu.

U domenu flekso štampe tu je jedinstveno rešenje 6u1, za osvetljavanje 6 vrsta formi za pripremu u jednom uređaju (flekso kliše, ofset ploča, ploče za suvi ofset, processless ploče, forme za sito i grafički film). Da bi se zaokružio proces izrade klišea pored CRON CTP-a za osvetljavanje formi tu su i razvijačice proizvođača DAM iz Italije, koje pokrivaju potrebe od malih do izuzetno velikih nivoa produkcije.

Kao zastupnik brenda SOLNA Prepress Print je proširio svoju ponudu i u domenu štampe iz rolne i iz tabaka. U domenu lepilica i savijačica u ponudi su mašine proizvođača ROLAM. Najtraženiji su modeli za savijanje i formiranje kutija za brzu hranu i hamburgere. Shodno povećanoj potrebi za pakovanjima koja koriste kurirske službe i brze pošte u portfolio su uvrštene i mašine kompanije VERSOR za izradu pakovanja za slanje i transport. U ponudi su i sistemi za nanošenje duple lepljive trake za koverte.

ZNEP je proizvođač mašina za štampu i izradu različitih tipova eko kesa od papira. Vrhunske mašine kompanije SINWEI su odlično rešenje za široki spektar potreba u domenu proizvodnje luksuznih kutija i tvrdih korica.

Svi korisnici Prepress Printovih mašina su obezbeđeni podrškom i servisom koji je dostupan svakog dana u godini, a lageri rezervnih delova u Beogradu, Zagrebu i Dizeldorfu omogućavaju izuzetno brzu reakciju.