PEUGEOT će ovde godine na DDOR BG Car Show, u hali 1 Beogradskog sajma, publici predstaviti svoje najatraktivnije modele, a specijalni sajamski uslovi kupovine aktuelni su u svim ovlašćenim Peugeot salonima širom zemlje i pre početka sajam.

Najatraktivniji modeli su tri predstavnika SUV segmenta. Prvi je Peugeot 3008, osvajač nagrade „Auto godine u Evropi“ za 2017, ali i dvostruke nagrade za automobil i SUV godine u Srbiji. Dostupan je po sajamskim uslovima prodaje za 248 evra mesečno. a reč je o verziji u „active“ paketu opreme sa benzinskim motorom od 130 ks.

Peugeot 5008

U hali 1 Beogradskog sajam naći će se i novi 5008, još jedan SUV, ali sa 7 sedišta. Za kupce ovog modela rata iznosi 268 evra mesečno uz učešće od 30%.

Treći krosover / SUV porodice na štandu francuskog proizvođača je Peugeot 2008.

Peugeot 2008

Pored krosover modela, uvoznik vozila kompanije Peugeot za Srbiju, Euroimpex Autogroup, pripremio je sajamske cene i za dva gradska modela – 108 i 208, kao i za Peugeot 308.

Peugeot 208 je tokom sajamske akcije dostupan na odloženo plaćanje za 114 evra mesečno i to sa 1.2 Puretech motorom u „active“ paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7“ osetljiv na dodir, svetla za maglu, LED dnevna svetla…

Peugeot 308 može se nabaviti na period od 6 godina, uz ratu od 158 evra mesečno.

Za sve navedene modele nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

Peugeot Boxer

U hali 4 će biti izložena dostavna vozila uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert i Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila takođe su pripremljeni specijalni sajamski uslovi.

Konačno, Peugeot će se predstaviti i u hali 7 Beogradskog sajma, na sajmu Motopassion, gde će biti izloženi svi modeli iz ponude Peugeot skutera, uključujući i najnoviji model Django.