Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, deveti po redu, održaće se od 25. do 28. juna ove godine, u halama 1 i 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, na površini od 26.000m2 izložbenog prostora, po sledećem rasporedu:

Hala 1: Ministarstvo odbrane Republike Srbije sa institucijama, Jugoimport SDPR sa proizvođačima iz sistema Jugoimport SDPR-a, fabrikama namenske proizvodnje i kooperantima, kao i domaći proizvođači NVO;

Hala 4: Кooperanti Jugoimport SDPR-a, samostalni izlagači iz Srbije, inostrani izlagači, uvozno izvozne i zastupničke kompanije;

Otvoreni prostor: Ministarstvo odbrane Republike Srbije sa institucijama, Jugoimport SDPR sa proizvođačima iz sistema Jugoimport SDPR-a i fabrikama namenske proizvodnje i kooperantima, domaći i inostrani proizvođači NVO.

PARTNER će biti u znaku porasta broja izlagača, povećanja tehnološkog nivoa i broja predstavljenih eksponata, porasta poslovne aktivnosti – umnožavanja broja, poslovnog i stručnog nivoa susreta učesnika manifestacije i intenziviranja naučne, tehničke i trgovinske saradnje sa svetom.

Zavidni rezultati srpske odbrambene industrije u dosadašnjem periodu postignuti su aktivnostima Ministarstva odbrane Republike Srbije – pokrovitelja manifestacije, Jugoimport SDPR – suorganizatora i velikog broja saradnika, kooperanata i proizvođača iz Srbije i sveta, učesnika manifestacije.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije na PARTNERU pored svojih mogućnosti, predstavljaju i svoje potrebe, pa je tako ova manifestacije dobra prilika inostranim i domaćim proizvođačima naoružanja i vojne opreme za predstavljanje institucijama Republike Srbije, ali i ostalim posetiocima iz Srbije, regiona i sveta.

I na predstojećem PARTNERU očekuju se posete zvaničnih delegacija ministarstava odbrane partnerskih zemalja, kao i veliki broj poslovnih partnera, predstavnika medija i publike, a tokom manifestacije odvijaće se bogat prateći program.

Radno vreme sajma

25 – 27. jun: 10:00 – 17:00 časova (samo za poslovne posetioce)

28. jun: 10:00 – 19:00 časova (za poslovne posetioce i publiku)

Petak je dan predviđen za posetu građanstva. Cena ulaznice je 350 dinara, cena grupne ulaznice 200, a cena parkinga 150 dinara po satu parkiranja.

Za posetioce PARTNERA registracija je obavezna popunjavanjem prijave (pre otvaranja izložbe) ili registracionog lista (u toku izložbe).