Kompanija OSA Računarski inženjering je svog osnivanja 1989. godine orijentisana na razvoj softverskih rešenja za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, razvoj i implementaciju GIS rešenja, primenu CAD tehnologije u svim inženjerskim granama i uvođenje najsavremenijih tehnologija štampe tehničke i poslovne dokumentacije.

OSA Računarski inženjering je Canon GOLD partner i ovlašćeni distributer i servis za produkcionu štampu i štampu širokog formata te Autodesk reseller softvera za projektovanje u oblasti arhitekture, građevinarstva, mašinstva i prostornog planiranja. Kompanija je razvila i sopstveni softver – UniDocs, softver za upravljanje dokumentacijom.

Na Grafimi 2022 OSA će izložiti:

  • Canon varioPRINT DP Line koji je baziran na unikatnoj Direct Press tehnologiji izuzetne stabilnosti čime se postiže visok kvalitet otiska na širokom dijapazonu medija.
  • Kolor printer Canon imagePRESS v1000 (inovativna i intuitivna mašina izuzetne kompaktnosti, robusnog dizajna i velike izdržljivosti, napravljena za najzahtevnija radna okruženja). Printer poseduje inovativnu tehnologiju integrisanog sistema za hlađenje odštampanih tabaka, odmah nakon fiksiranja. Poseduje i inovativni sistem fiksiranja tonera gde se toplota raspoređuje duž celog valjka za fiksiranje omogućavajući veću kontaktnu površinu i ravnomerniju raspodelu toplote na celoj površini tabaka.

Canon tehnologija aktivne registracije omogućava tačan i precizan registar tokom celog trajanja štampe.