Za sve zainteresovane posetioce, uz Sajam knjiga koji je u toku, od danas do nedelje, 28. oktobra, odvijaće se još dve manifestacije u duhu znanja, obrazovanja i informisanja.

Sajam informisanja, komunikacija i marketinga „Media market“ u hali 3 u svom četvrtom izdanju obeležiće vodeći ljudi iz sveta novinarstva, marketinga, PR-a i advertajzinga. Uz učešće više od 200 elektronskih, digitalnih i print medija, kao i agencija, udruženja i profesionalaca, Media market je mesto za poslovno povezivanje, edukaciju i promociju, ali i prezentaciju medija uz neposredni susret sa brojnom publikom.

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava, 49. po redu, u halama 2B i 3A predstaviće aktuelnosti i inovacije u politici obrazovanja i državnoj strategiji i zbirku informacija za godišnju orijentaciju kako u obrazovno-vaspitnim ustanovama tako i za profesionalnu perspektivu i izbor obrazovnih profila i budućih karijera mladih iz Srbije i regiona. Programskim konceptom sajma i pratećim stručnim skupovima obuhvaćeni su svi segmenti obrazovnog sistema tako da će posetioci u zavisnosti od njihovog interesovanja biti u mogućnosti da se upoznaju sa ponudom programa obrazovnih institucija i ustanova različitih nivoa i struka.

Sajmove će propratiti bogat prateći program koji uz niz stručnih skupova podrazumeva brojne promocije, prezentacije i predavanja namenjena široj javnosti.

Radno vreme manifestacija: 24. i 25. oktobra (sreda i četvrtak) od 10 do 20 časova, a od 26. do 28. oktobra (petak, subota i nedelja) od 10 do 21 čas.

Cena ulaznice: Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, za grupne posete 150 dinara, dok je parking 150 dinara po satu.