Firma My Wall & Floor uvozi visokokvalitetne materijale italijanske kompanije Valpaint, koja zauzima vodeće mesto u proizvodnji boja i dekorativnih tehnika za opremanje enterijera. Svi proizvedeni materijali su na vodenoj bazi i u skladu sa evropskim ekološkim standardima.

Arhitekte i dizajneri enterijera lako pronalaze dekoracije za svoje projekte, jer je ponuda izuzetna – efekat perle, metala, kože, satena, kvarcnog peska… Valpaint u sklopu svog asortimana ima preko 25 dekorativnih tehnika.

Stalna komunikacija sa projektantima, izvođačima i investitorima kompanija održava zahvaljujući redovnom prisustvu na svetskim sajmovima, stalnim prezentacijama i opširnim kataloškim materijalima, koji se stalno redizajniraju i unapređuju u skladu sa novim trendovima u uređenju enterijera.

Firma My Wall & Floor u ponudi ima i devet vrsta dekorativnih podova.

U pitanju su materijali na bazi mikrocementa i epoksidne smole koji se ručno izlivaju na pod. Debljine su oko 3 milimetra, a pod čine unikatnim i lakim za održavanje, s obzirom da se pravi iz jednog dela. Ovi materijali se nanose na cementnu košuljicu, beton ili na pločice, bez prethodnog skidanja stare podloge. Dekorativni podovi su pogodni za HORECA objekte, kao i za opremanje frizerskih i kozmetičkih salona, butika, radnji…

Ovim materijalima mogu se „obući“ podovi, zidovi, kupatilski i kuhinjski nameštaj, plafoni, terase…

Ručno rađeni dekorativni kamen, takođe je deo asortimana. Brzo i lako se postavlja, a njegova reljefna tekstura pruža čitav niz arhitektonskih kombinacija u stvaranju boja i senki.

Zid sa izgledom kamena se pravi mešanjem specijalnog maltera koji se u dve faze direktno nanosi na površinu, a kasnije se pritiska posebnim gumenim kalupima da bi se dobili oblici i teksture kamena, cigle, stene, drveta, čak i kore drveta. Ručno rađeni dekorativni kamen pogodan je kako za i enterijere i za eksterijere.