Mercedes G500 4x4 na Salonu automobila

„Izaberi svoju zvezdu na Sajmu“ poziv je koji je Mercedes uputio svim ljubiteljima ovog brenda i posetiocima ovogodišnjeg Salona automobile. Svoja vozila, već tradicionalno, izlaže u hali 3, a pored modela koji su već dostupni na našem tržištu, posetioci će moći po prvi put da vide novi „mercedes E klase coupe“, kao i „kros“ karavansku verziju „mercedes E klase all terrain“Pažnju ljubitelja moćnih mašina, svakako će privući „mercedes-AMG E43“, kao i i restilizovani krosover „mercedes GLA“, koji će na Sajmu imati svoju beogradsku premijeru.

„Mercedes E klase coupe“ debitovao je na Sajmu automobila u Detroitu, u januaru ove godine. Za početak, kupcima će kod nas biti na raspolaganju 4 verzije – tri benzinca i jedan dizelaš.

Mercedes AMG E43 na Salonu automobila

„Mercedes E klase all terrain“ na Beogradski sajam stiže nakon prošlogodišnje svetske premijere koja je održana na Auto-salonu u Parizu. Zasnovan je na klasičnom karavan modelu, koji je dobio nove stilske detalje na karoseriji, povišeno odstojanje od tla i 4Matic pogon na sva četiri točka, kao standardni deo opreme.

„Mercedes-AMG E43“ je model koji bi trebalo da „popuni“ prazninu između „obične“ E klase i ekstremnog „mercedes-AMG E63“. Od 0 do 100 km/h automobil ubrzava za 4,6 sekundi, dok je maksimalna brzina fabrički ograničena na 250 km/h.

Mercedes GLC na Salonu automobila

Restilizovani krosover „mercedes GLA“ svetskoj javnosti predstavljen je početkom godine, na Salonu u Detroitu. Osim kozmetičkih unapređenja, GLA je dobio i novu verziju – 220 4Matic. Ova verzija zauzima poziciju između modela GLA 200 i GLA 250.