„Mega concept“ je već dugi niz godina vodeća kompanija u polju opremanja enterijera. Pored sopstvene proizvodnje, uvoza i distribucije proizvoda , kompanija pruža usluge opremanja stanova, kuća, poslovnih prostora, javnih objekata i hotela, po sistemu „ključ u ruke“.

„Mega concept“ je ekskluzivni uvoznik tapeta Nemačkog proizvođača AS Creation (koji zastupa vodeće svetske brendove: Versace, Esprit, Esprit for Kids, Oilily, Daniel Hechter, BrigitteHome, Lars Contzen, Porshe design studio, Werner Aisslinger…), zavesa i draperija britanskog proizvođača Prestigious textiles, holandskog proizvođača House of Happiness i mnogih drugih. Firma poseduje kolekciju lagerskih zavesa i draperija, kao i više od 300 dezena tapeta. Zahvaljujući ovako dobroj snabdevenosti, „Mega concept“ ima mogućnost da u kratkom roku odgovori na zahteve klijenata.

Opremanje poslovnih i javnih objekata je važan segment u poslovanju ove firme. Među njihovim klijentima nalaze se brojni hoteli najviše kategorije (4 i 5 zvezdica), hoteli sa dve i tri zvezdice, poslovne zgrade, restorani, kafe barovi, pozorišta (Narodno pozorište u Beogradu), javni objekti…

U okviru svog poslovanja „Mega concept“ je razvio i brend Concept Design, koji se bavi proizvodnjom rolo sistema, za opremanje stambenih, poslovnih i hotelskih objekata. U paleti nude veliki broj boja u black-out materijalima (potpuna zaštita od sunca), zebra (noć i dan), office screen platnima kao i klasičnim rolo materijalima.

Posebnu pažnju posvećuju razvoju sopstvenog brenda „Concept“, koji obuhvata lagersku kolekciju zavesa i draperija vrhunskog kvaliteta, čiji asortiman uvek imaju na lageru. „Concept“ zavese izrađene su od brižljivo biranih materijala uvezenih iz Italije, Španije, Belgije, Holandije, Turske….

Treba istaći i kolekciju negorivih materijala Trevira, namenjenu opremanju hotela i poslovnih prostora.