Firma LORSEL DOO bavi se savetovanjem i prodajom mašina, alata i opreme za obradu metala, posebno u području obrade lima. Zastupa svetski dokazane firme koje su lideri u svojim segmentima tržišta, kao što su Prima Power, Flow, Faccin, Haeger, Soitaab, Hans Weber, Rolleri, Siegmund, C.M.A., Wilson Tool, Arku itd.

Lorsel

Mašine i usluge ove kompanije neizostavni su deo poslovanja svih koji se bave izradom proizvoda od metala, metalnih konstrukcija, metalne ambalaže, kotlova, alata, industrijske opreme, železničkih vagona, mašina, aparata, uređaja za razne namene, proizvodnjom cevovoda, zavarivanjem i mašinobravarskim poslovima… Preko svojih partnera nudi kvalitetnu i najnoviju tehnologiju, kao što su vodeni rezači s nagibnom glavom, servo-električne mašine za probijanje i savijanje, najpreciznije mašine za ravnanje, mašine za skidanje pucni i zaobljavanje uglova lima, kružne savijačice itd.

Osim prodaje mašina, firma pruža i potpunu podršku nakon kupovine – usluge servisa mašina, brušenje alata za apkant prese, noževa za makaze za rezanje lima, alata za probijanje kao i remont mašina.