Proizvodi kompanije Kwazar, koja je svetski lider u proizvodnji sprej boca, do sada su bili dostupni u 100 zemalja sveta, a sada se mogu nabaviti i kod nas. Na Međunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA prvi put u Srbiji biće predstavljene Kwazar sprej boce za profesionalnu hemiju, iz CLEANING PRO+ serije. Na našem tržištu plasira ih Uniray doo iz Beograda, a namenjene su firmama koje pripadaju HORECA sektoru.

Kwazar sprej boce sertifikovane su za upotrebu u pripremi hrane (za ulje), alkalna sredstva (čišćenje), kiseline (čišćenje i dezinfekcija) kao i za rastvarače (odmašćivanje); posebno su dostupni i Kwazar penomati za obične hemikalije, ali i za one najagresivnije.

Pored izuzetnog kvaliteta izrade, Kwazar sprej boce i penomate izdvajaju i detalji: dizajn (kodirani po bojama), Viton semering, mogućnost rada u bilo kom položaju (360°), neprekidni sprej u oba smera okidača, podesive mlaznice, sigurnosni ventil, zaštitni prsten, vidljiva linija ispunjenosti kao i garancija na telo boca.