KROMA je zastupnik više renomiranih evropskih proizvođača samouslužnih, tunelskih, portalnih i kamionskih sistema za pranje. Nabavlja, ugrađuje i održava opremu renomiranih evropskih proizvođača. Isporučuje dodatnu opremu, rezervne delove, tečne i praškaste hemikalije za sve carwash sisteme, proizvodi različite komponente za različite sisteme pranja i koordinira proizvodnju drugih dobavljača za svoje inostrane partnere.

Perionice Krome jedinstvene su na tržištu i po sistemu za upravljanje perionice Carwash Manager (CM). CM sistem omogućava upravljanje svim parametrima i funkcijama perionice, praćenje detaljne statistike potrošnje hemikalija, energenata kao i detaljan pregled ostvarenih prometa. Sistem notifikacija obaveštava o problemima u radu auto-perionice. Za sve ovo potreban Vam je samo uređaj sa pristupom internetu (kompjuter, mobilni telefon). BKF Carwash Manager, jedini na tržištu, omogućava upravljanje auto-perionicom u oblaku!

Kroma predstavlja i napredan sistem naplate pranja kreditnim karticama i loyalty karticama u sklopu BKF loyalty programa.

Uređaji visokog pritiska za pranje Kränzle u sebi objedinjuju vrhunske komponente, robusnost, dugotrajnost i opravdavaju oznaku Made in Germany. Širok raspon Kränzle asortimana osigurava pravi uređaj za svaku namenu (industrija, poljoprivreda i stočarstvo, prevozničke firme itd.).

U ponudi hemijskih sredstava nalaze se hemikalije za sve vrste sistema pranja: samouslužne auto-perionice, automatski portali (za putnička vozila i kamionski), automatski tuneli, ručne perionice itd. Iz ponude posebno vredi istaći mikroprah za samouslužne sisteme visokog pritiska – Kroma Superpowder Plus LD.

Svi kupci hemikalija na sajmu dobiće posebnu ponudu sa sajamskim cenama proizvoda koje Kroma ima u svom asortimanu.