Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa KIA Motorsa za Srbiju, pokrenula je novu prodajnu akciju povodom sajam DDOR BG CAR SHOW 06.

KIA Ceed Sportswagon

Najtraženiji Kijini modeli Rio, Cee’d, Cee’d Sportswagon i Sportage od 12. marta imaju nove akcijske cene koje su 20% niže od redovnih cena preporučenih od strane proizvođača. Na ovaj način, Kia Auto je dodatno približio srpskim kupcima određenu količinu modela, koja se već nalazi na lageru u Srbiji. Tu pre svega spadaju modeli Rio sa 1.25 benzinskim motorom (84 KS), Cee’d sa celokupnom paletom benzinskih i dizel motora (100-136 KS), kao i Sportage sa 1.6 GDI (132 KS), 1.6 T-GDI (177 KS) i 1,7 CRDi motorima (115 i 141 KS), gde popusti dostižu skoro 7.000 evra!

KIA Sportage

Još jedan Kijin novitet, model Stonic, u sklopu sajamske akcije ima značajno niže cene sa popustima do 15%, pa tako sada Stonic 1.25 LX Active košta već od 12.742 evra! Sve akcije i popusti važe kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji, samo dok traju zalihe, a najduže do kraja sajma, odnosno do 28. marta.

KIA Stonic

Pored navedenih modela, na sajamskom štandu u hali 4, Kia Auto će prikazati i hibridni krosover Niro, a svakako glavna zvezda štanda biće novi sportski Gran Turizmo – Kia Stinger, čija će prodaja startovati upravo prvog dana sajma, za kada je zakazano i objavljivanje cena za tržište Srbije. Novi Stinger, nastao pod dizajnerskom palicom Petera Šrajera (nekadašnjeg šefa dizajna Audija) i Alberta Birmana (nekadašnjeg direktora BMW-ovog sportskog M-odeljenja) redefiniše Kijinu pojavu na tržištu i predstavlja novi iskorak Kia Motorsa u segment u kome je konkurencija vrlo mala, ali veoma oštra. Prvi novinski napisi u Evropi ipak govore da je Kia napravila fantastičan automobil koji može da stanu na crtu mnogim konkurentima koji su se do skoro činili nedodirljivim.

Beogradska publika moći će da uživa u novom Stingeru u hali 4 beogradskog sajma.