Nautika, lov i ribolov

4 – 8. april 2024.

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Sajam nautike, lova i ribolova uvek ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.

HALE

Hale 1 i 4

ORGANIZATOR

BEOGRADSKI SAJAM

Filip Kočić
Tel: +381 (0)11 2655 931
Mob: +381 63 690 369

e-mail: nautika@sajam.rs

STATISTIKA

broj izlagača:55
inostranih:10, iz tri države
izložbeni prostor:3.500 m2 zatvorenog i 200 m2 otvorenog prostora
posetilaca:10.000

GALERIJA