Ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji na Salonu automobila potpisali su Srpska aocijacija uvoznika vozila i delova i kompanija CUBE, lider na tržištu poslovnih podataka u Srbiji. Potpisivanjem Ugovora kompanija CUBE postala je zvanični partner Asocijacije u prikupljanju i obradi podataka o novoregistrovanim putničkim i lakim dostavnim vozilima na mesečnom nivou. Obaveza Asocijacije i njenih članica je da u javnosti koriste samo zvanične podatke ove kompanije o broju prodatih vozila.

Jedinstveni podaci o prodaji vozila

Izveštaji kompanije CUBE baziraju se na zvaničnim podacima MUP-a Srbije, najprecizniji su i jedini autorizovani. Analize se rade po međunarodno prihvaćenim standardima i u njima se mogu naći sve relevantne informacije o količini novoregistrovanih vozila po različitim kriterijumima – vrstama, proizvođačima, modelima, vrsti, jačini i zapremini motora, boji, kao i pregledu prodaje po regionima i opštinama.

Analize kompanije CUBE o broju novoregistrovanih vozila namenjene su svima koji profesionalno prate sektor autoindustrije – proizvođačima, uvoznicima, distributerima vozila, delova, ulja, maziva, akumulatora i guma, kao i zaljubljenicima u automobilsku industriju.