INTERSPORT je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme, posluje u 45 država, a u Srbiji je prisutan od 2002. godine. Ove godine obeležava 15 godina rada.

Pored bogate ponude za muškarce, žene i decu, kojom pokriva izuzetno veliki broj sportova, Intersport je uvek ispred konkurencije. Trenutno u Srbiji posluje sa 18 maloprodajnih objekata, a do kraja godine će biti pokrenuta i web prodavnica.

Intersport
Na ovogodišnjem Expozimu Intersport se predstavlja bogatom ponudom za skijanje, snowboarding, kao i ostale zimske aktivnosti. U svojoj ponudi ima više od 30 brendova, a na sajmu predstavlja više od 20, među njima i svetski poznate brendove Colmar, Icepeak, Lego Tec, Tenson, Ziener, Jack Wolfskin, Elan, Fischer, Head, Salomon, kao i brendove koji su deo njihove ekskluzivne ponude – Tecnopro, Mckinley, Firefly, Protest i drugi.

Zahvaljujući Intersportu, posetioci Expozima će imati priliku da se druže sa našim skijaškim reprezentativcem Markom Stevovićem, da se posavetuju o kupovini sa nekim od predstavnika proizvođača i iskoriste popuste koji su pripremljeni specijalno za ovu priliku.

Na sav asortiman Intersport će davati popuste od 20% do čak 50%.