Industrijska oprema

Kompanija Industrijska oprema d.o.o. Beograd aktivno je prisutna u svim granama privrede Srbije, kao zastupnik i ovlašćeni servis vodećih svetskih kompanija iz oblasti industrije i građevinarstva.

Njen asortiman proizvoda, renomiranih svetskih proizvođača, podeljen je u četiri grupe:

  • Toyota program viljuškara (Toyota Material Handling)
  • Industrijski kompresori za vazduh, vakuum pumpe i duvaljke vazduha, oprema za tretman vazduha i vakuuma (Gardner Denver, Parker, Inmatec, Eraco)
  • Benzinski i dizel agregati za rezervno napajanje (Aksa)
  • Građevinske mašine i oprema
Industrijska oprema

Industrijska oprema će na ovogodišnjem sajmu svojim kupcima predstaviti deo asortimana Toyota viljuškara kao i opremu za komprimovani vazduh i vakuum proizvođača „Gardner Denver“, „Elmo Rietschle“, „Robuschi“ i „Parker“. Predstavićemo „Inmatec“ generatore azota i kiseonika, „Eraco“ industrijske čilere visoke efikasnosti kao i agregate za napajanje električnom energijom proizvođača „Aksa“.

To je prilika da se dobije više informacija o novoj seriji elektro viljuškara Toyota Traigo 80 od 6.0 t do 8.0 t, koji su prvi put predstavljeni ove godine u Nemačkoj na CeMAT-u. Pored ovih, biće dostupno više informacija i o moćnim i efikasnim Li-ion Toyota viljuškarima.

Industrijska oprema

U skladu sa sloganom 62. sajma tehnike i tehničkih dostignuća „Korak u budućnost“ jedan od eksponata će biti i novi sušač vazduha kompanije „Parker“ – „CDAS“. Ova redefinisana i inovativna serija je nastala kombinacijom sofisticirane „OIL-X“ filtracije i odgovarajućeg adsorpcionog sušača, a rezultat je čist i suv komprimovani vazduh po najvišim standardima uz visoku energetsku efikasnost. Posetioci će moći da se upoznaju i sa novom „Gardner Denver“ platformom za povezivanje „iConn 4.0“ koja omogućava proaktivni rad sa kompresorom u realnom vremenu sa velike udaljenosti, kao i uvid u rad kompresora u svakom trenutku preko mobilnog telefona ili računara.