Preduzeće IB-CADDY DOO BEOGRAD, sa više od 25 godina iskustva, specijalizovano je za oblasti inženjerske grafike (2D i 3D CAD/CAM/CAE), za razvoj integralnih softverskih rešenja u oblasti tehničkih, poslovnih i obrazovnih informacionih tehnologija (.NET, C/C++, Delphi, VB, Java, OpenGL, JavaScript, ASM, ASP, specijalni softverski alati), za obrazovanje i konsalting, za interdisciplinarna kompleksna rešenja za razne elektro-inženjerske oblasti u segmentu softverskih alata (E-CAD) za potrebe računarskog projektovanja u elektrotehnici, za oblast 3D printera (Sinterit, Markforged, 3D Systems, Formlabs) u svim tehnologijama 3D štampe, te za oblast 3D skenera (FARO).

– CAMWorks sa mašinskom inteligencijom je najnaprednija CAM programska oprema za programiranje CNC mašina. CAMWorks je sledeća generacija najboljih rešenja u razredu za CNC programiranje, koja omogućava korisnicima da programiraju pametnije i brže obrađuju.

– CAMWorks garantuje minimalne proste putanje alata. Pored toga, korisnici imaju pristup do optimiziranja sa posebnim postavkama putanje alata i strategija za obradu i smanjenje programskog vremena.

– CAMWorks Volumill generiše ultra brzu operaciju uz pomoć najnovije napredne tehnologije za grubo glodanje na većim površinama, brže nego bilo koje druge programske opreme koje su danas prisutne na tržištu. Skraćuje vreme obrade za više od 85% i povećava životni vek alata za više od 500% i to na najzahtevnijim materijalima.

– CAMWorks programski paket za generisanje G-koda za programiranje CNC mašina je na raspolaganju u različitim modulima, tako da korisnik može da kupi tačno to što mu je potrebno i doda u svoj CAM sistem: 2.5 osno, 3 osno, 4 i 5 osno pozicioniranje, 4 i 5 osno simultano glodanje, 2 i 4 osno tokarenje, tokarenje sa pogonjenim alatima, glodanje sa pogonjenim alatima, 2 i 4 osna žična EDM erozija.

IB-Caddy

Komapnija FARO kao jedna od vodećih kompanija na području skeniranja i sistema merenja, svojim proizvodima pokriva sve oblasti, od BIM-CIM, povratnog inženjeringa, do merenja i kontrole.

Zajedno sa programima Geomagic Design X i Geomagic Control X kompanije 3D Systems, FARO Design ScanArm predstavlja moćan komplet koji pokriva sve od izrade do kontrole kvaliteta.