GARAGE MOTO SHOP DOO na 12. Motopassionu predstavlja sledeće brendove:

– Five Advanced Gloves, Francuska – premijerno u Srbiji, preko 30 modela rukavica,
– Gaerne SPA, Italija – takođe novo u Srbiji, sa više od 15 modela za race, offroad i urban vožnju,
– Caberg Helmets, Italija – premijerno u Srbiji nanoviji model kacige Jackal!kao i Motorex, Puig, Galfer, Nissin, EBC, Kappa, Givi, Macna i HJC.

Garage moto shop

Garage premijerno u Srbiji predstavlja i preko 30 modela Five rukavica, iza čije ekskluzivnosti stoji ozbiljna istorijska priča.

Naime, francusko-italijanski osnivač Five brenda Franck Fazio dugi niz godina radio je sa najprestižnijim italijanskim proizvođačima opreme za vodeće svetske vozače motorcikala. Razgovarajući sa jednim od njih, saznao je za nezadovoljstvo stepenom preciznosti i zaštite rukavica koje je pružio njegov sponzor (iako je to bio poznati brend u polju odeće za motocikle) i javila mu se ideja da se koncentriše na ovaj proizvod posebno. Uvideo je da je postojao lider u svakoj kategoriji proizvoda (kacige, čizme, maske, odeća), a ipak nijedan brend nije uložio napor potreban za razvoj rukavica u smislu zaštite, prikladnosti i dizajna. Franck je bio uveren da može da ponudi realni plus u pogledu performansi rukavica, i to je bila potvrda koja mu je potrebna da se pokrene na ovom tržištu. Sasvim prirodno je odlučio da svojom brendu da ime PET, namenjen zaštiti – pet prstiju. Njegov potez je iznenadio veliki broj ljudi, siguran da neće uspeti ako se usudi da izgradi brend oko samo jednog proizvoda tj. rukavica. Sada, desetak godina kasnije, čini se da Fiveov uspeh pokazuje da su skeptici pogrešili. Ali najveće priznanje dolazi od vozača koji su tokom svih ovih godina nosili Five rukavice. Svaka komponenta koja ide u sastav Five rukavice, svaki model, podvrgnut je laboratorijskim testovima, sve Five rukavice su CE sertifikovane.

Garage moto shop

Garage moto shop daje svojim kupcima specijalni sajamski popust 10-20%.