Kompanija Fiat Krajsler automobili Srbija prvi put na Salonu automobila ima kutak za decu. Cilj akcije je podizanje svesti kod najmlađih o važnosti bezbednosti u saobraćaju i sve aktivnosti biće usmerene u ovom pravcu.

Posetioci FIAT-ovog štanda imaju priliku da vide maketu fabrike FCA Srbije u Kragujevcu i da posete dečji kutak „Autić“. Kutak je namenjen deci od četiri do sedam godina, a najzanimljivija dešavanja planirana su za nedelju, 26. mart i nedelju, 2. april od 10 do 12 časova. FCA Srbija će uz podršku svojih partnera – kompanije „Moji brendovi“ i emisije „Mali dnevnik“, pokrenuti nagradni kviz „Autić pitalica“. Roditelji svoje mališane mogu da prijave na Facebook stranici Fiat Srbija slanjem podataka u Inbox. Mališani koji budu prvi prijavljeni moći će da učestvuju u igri na Salonu automobila 26. marta, za kada je planirano organizovano snimanje „Pitalice“ na temu bezbednosti u saobraćaju i zdravom životu.

Glavna nagrada je brendirani FIAT-ov bicikl, druga nagrada je ranac za vrtić istog brenda, a treća – maketa modela „fiat 500L“.