Kompanija Epson, na štandu broj 4031 u Hali 4 Beogradskog sajma, predstavlja tehnologije za štampu na velikim formatima, ali i uređaju za štampu etiketa i nalepnica, najnovije proizvode iz protekle dve godine, dok jedan model doživljava svoju evropsku premijeru upravo u Beogradu.

SureColor SC-V7000, prvi UV ravni štampač velikog formata kompanije Epson, omogućava proizvođačima reklamnih znakova i materijala da prošire asortiman proizvoda zahvaljujući širokom spektru primene, nudeći izuzetan kvalitet slike i fleksibilnost štampanja na velikom broju različitih materijala.

Resin ink štampač velikog formata SC-R5010, zahvaljujući mastilu na bazi smole, pruža uredne otiske ujednačenih boja, koji se brzo suše i otporni su na grebanje, na velikom broju različitih podloga kao što su vinil, baner, tekstil, platno, tapet i film, predstavlja kombinaciju preciznosti, fleksibilnosti medija i pouzdanost. Idealan je za korišćenje u ustanovama kao što su bolnice i škole gde je postojanost od velikog značaja.

Kao jedan od značajnih noviteta u industriji predstavlja se i SC-F3000, koji štampa direktno na odeću, sa visokim nivoom tačnosti i bez obzira na vrstu materijala, što ga čini sjajnim rešenjem za velike produkcije kojima je efikasnost i isplativost na prvom mestu.

Za sve male kompanije i preduzetnike koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, tu je SC-F100, prvi Epsonov A4 štampač za sublimaciju boje. Sa otiskom A4 stonog štampača, ovaj uređaj je savršen za proizvodnju promotivne robe i personalizovanih poklona kao što su šolje, privesci, navlake za telefon i druge sitne robe, kada je prostor na prvom mestu. Takođe zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele da kreiraju proizvode po meri kao što su torbe, kecelje, trake i jastuci.

Epsonov štand obiluje i mnogim drugim novitetima, organizovanim radionicama i praktičnim demonstracijama štampanja na različitim medijima.