ELESA + GANTER je komercijalno zajedničko ulaganje dva svetska lidera u projektovanju i proizvodnji plastičnih i metalnih standardnih mašinskih elemenata za mašinsku industriju – Elesa SpA (Monca, Milano, Italija) i Oto Ganter GmbH & Co. KG (Furtvangen, Nemačka).

ELESA i GANTER sarađuju više od 45 godina i kombinuju svoju stručnost sa ciljem da razviju tržišnu sinergiju koje vodi ka stvaranja najšireg asortimana dostupnog širom sveta.

Odlika obimnog proizvodnog asortimana ELESA + GANTER jeste visok kvalitet materijala u kombinaciji sa najboljim originalnim dizajnom i preciznošću u proizvodnji.

Elesa + Ganter

Tačke uporišta Elesa + Ganter nalaze se tehnološkoj snazi dve osnovane matične kompanije; u inovacijama kombinovanim sa decenijama iskustva; u jedinstvenom dizajnu; u optimizovanom najširem asortimanu proizvoda standardnih mašinskih elemenata, kojim upravlja tržište; u svetskoj distributivnoj mreži u više od 70 zemalja; u punoj dostupnosti zaliha sa najbržim vremenom isporuke; u prilagođenim rešenjima te u savršenoj usluzi koja uključuje tehničku podršku.

„Elecolors“ standardni elementi obuhvataju širok asortiman proizvoda sa ulošcima u boji ili obojenih u celini.

„Higijenski dizajn“ za standardne delove: Elesa + Ganter nudi razne ručice, ručke, stezne ručice, nivelisane stope i vijke pod oznakom „Higijenski dizajn“, koji su optimizovani za minimalno prljanje i lako čišćenje. U svim ovim slučajevima koristi se nerđajući čelik – sa površinskim ili poliranim površinama. Najveća hrapavost površine održava se ispod Ra 0,8 mm, tako da čestice prljavštine ne mogu da se zadrže i mogu se pouzdano ukloniti tokom čišćenja.