Belgijska kompanija UNIBIND, koju na tržištu Srbije zvanično zastupa DVS – Division Visual Solution, svetski je lider u proizvodnji inovativnih sistema za termo koričenje, povezivanje i personalizaciju dokumenata.

Tržište Srbije obezbeđeno je širokim spektrom uređaja za koričenje i personalizaciju dokumenata, kao i kompletnim pratećim programom repromaterijala: plastičnih i tvrdih korica, folija, foto knjiga, panela, proizvoda iz gift programa. Proizvode Unibinda odlikuju elegantan dizajn, jednostavnost upotrebe i materijali najvišeg standarda, sa neograničenim mogućnostima kvalitetne i profesionalne finalne prezentacije dokumenata.

DVS će na Grafimi 2019. predstaviti štampač za zlatotisk najnovije generacije Unibind Flat Bed Foil Printer, koji korisnicima omogućava da personalizuju sveske, agende, kalendare, dokumente i sve što žele da predstave elegantno i profesionalno. Unibindov Flat Bed Foil Printer je štampač beskonačnih mogućnosti, folije koje koristi za štampanje dolaze u spektru raznih boja, a skoro da nema površine na kojima štampa nije moguća. Uz inovaciju na polju digitalnog zlatotiska i personalizacije biće predstavljen i kompletan Unibind program.