Najbolji srpski automobilista Dušan Borković bio je specijalni gost Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS) na Sajmu automobila. Borković je na štandu Saveza obišao atraktivne trkačke automobile i kartinge, a sa navijačima je razgovarao o novoj sezoni u šampionatu TRC Evropa.

– Nezahvalno je pričati o ciljevima u žestokoj konkurenciji koju ću imati u novoj sezoni takmičenja TCR Evropa, ali ću se veoma potruditi da zauzmem neko od prvih pet mesta. To mi je važno jer sam iz prošlosezonskog WTCC-a prešao u evropski TCE šampionat i borim se za najviši plasman. Belgijska staza Spa-Frankošamp ima veliki značaj jer izaziva ogroman adrenalin zbog najpoznatije krivine, od koje strahuju mnogi trkači, objasnio je Borković.

Naš automobilista je rekao i da obilazak Sajma automobila i štanda Saveza za njega predstavlja nezaobilaznu i lepu tradiciju. Svake godine sa radošću provodi vreme na ovoj manifestaciji, u razgovoru sa ljudima iz saveza i zainteresovanim posetiocima, jer uživa u pričama o auto i karting trkama sa ljudima sa kojima deli istu strast.