„Primum collection 2016“ Industrije nameštaja MS&WOOD („Majstori i Drvo“) internacionalni uspeh ostvarila je osvajanjem najviših nagrada i ocena na nekoliko prestižnih svetskih sajmova – u Kelnu, na Triennalu umetnosti i dizajna u Milanu, kao i na Sajmu nameštaja u Parizu. „Majstorije od drveta“ ovog bosanskohercegovačkog proizvođača nameštaja izuzetnu pažnju publike privukle su i u prva tri dana 54. Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu.

Dizajn koji se dopao svetu

Ova višestruko nagrađivana kolekcija, proizvedena u Fojnici, predstavljanjem na Beogradskom sajmu „zakoračila je“ i u region jugoistočne Evrope. I baš kao i u svetu, MS&WOOD nameštaj je i u Beogradu privukao veliku pažnju široke publike, ali je zainteresovao i stručnu javnost – arhitekte, dizajnere enterijera i vlasnike salona luksuznog nameštaja. Do izbora srpskog, odnosno regionalnog distributera, ovaj nameštaj vrhunskog kvaliteta, sa etiketom „created in B&H“, već je sastavni deo ponude salona nameštaja u Njujorku, Parizu, Južnoj Koreji, Maroku…

Do realizacije zacrtanog cilja – da do 2020. dostigne proizvodnju od milion komada nameštaja godišnje, MS&WOOD već sada beleži zavidne rezultate – oko 300 zaposlenih radnika godišnje pravi 500 hiljada stolica, a Kompanija ih izvozi u 40 zemalja.