BRITISH MOTORS će se na sajmu DDOR BG Car Show 06 pojaviti posredstvom brendova Jaguar i Land Rover kao njihov ekskluzivni zastupnik za tržišta Srbije i Crne Gore. Radi se o najnovijim modelima navedenih brendova i to sa gotovo celokupnom gamom modela.

Brend Jaguar će biti premijerno predstavljen preko novog modela Jaguar E-Pace. To je potpuno novi model koji pripada kategoriji kompaktnih SUV-ova. Promocija i lansiranje ovog modela u Srbiji bila je početkom februara 2018, pa je izlaganje na DDOR BG Car Show-u nastavak premijerne promocije ovog vozila. Sa početnom cenom od 34.640 evra i sa svojim izgledom, karakteristikama i tehničkim performansama, ovo je izuzetno konkurentan model u svojoj kategoriji.

British Motors - Jaguar F Pace

Model Jaguar F-Pace će biti izložen uz akcijsku ponudu i specijalnu sajamsku cenu od 55.555 evra. Vrlo atraktivan paket opreme “prestige”, koji, pored ostalog, podrazumeva “xenon” sa led dnevnim svetlima, kožna sedišta elektropodesiva, sa grejačima, rikverc kameru, pokretni panorama krov, alu-felne 19″ i još mnogo toga, učiniće ponudu ovog modela vrlo atraktivnom.

British Motors - Jaguar XF

Iz Jaguar game, tu će se još naći i modeli Jaguar XE i Jaguar XF.

Brend Land Rover biće predstavljen sledećim modelima:

– Range Rover Evoque, i to sa specijalnom sajamskom ponudom i cenom od 42.990 evra,

– Range Rover Evoque Cabrio – model koji se ekskluzivno, prvi put izlaže na sajmu.

British Motors - Range Rover Evoque

Gamu će upotpuniti Range Rover Velar, model koji se takođe prvi put izlaže na DDOR BG Car Show-u, a pored ovog modela biće predstavljeni i potpuno novi, redizajnirani modeli Range Rover i Range Rover Sport.

Model Land Rover Discovery Sport će takođe biti prisutan, i to sa specijalnom sajamskom akcijom i cenom od 35.990 evra. Pored njega će biti izložen i model Land Rover Discovery i to na nešto drugačiji način – u svom specifičnom, prirodnom okruženju.

Kompanija British motors je, pored navedenih modela i akcija, pripremila i specijalnu akciju tj. ponudu vozila sa fabričkog lagera za modele iz 2017. godine. Pripremljene su i akcije za dodatnu opremu i rezervne delove, kao i posebna ponuda pneumatika Pirelli i Bridgestone – brendova koje kompanija British Motors takođe zastupa.